CÉGÜNKRŐL


A GRANIT Csiszolószerszámgyártó Kft. Magyarország legnagyobb, minőségi köszörűszerszám gyártója több mint ötven év szakmai tapasztalatával szolgálja vevőit.

building
Granit székhelye és telephelye

A GRANIT termékek fő erőssége az aktív vevőszolgálaton és a piaci igények folyamatos követésén alapuló intenzív termékfejlesztés, mely évről-évre nagyobb teljesítményű, illetve egyre bonyolultabb feladatok megoldására is alkalmas szerszámokat ad a felhasználók kezébe.

Legfontosabb termékeink a főként korund és szilíciumkarbid szemcse alapú kerámia és műgyanta kötésű köszörűszerszámok, valamint az üvegszövet erősítésű daraboló és tisztítókorongok.

A GRANIT az oSa tagja.

 

Miért a GRANITot válassza?

Minőségi alapanyagok felhasználásával, korszerű technológiával, szigorú minőségellenőrzési és biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk termékeinket.
A professzionális minőségű és kedvező árú Granit termékekkel partnereink az optimális ár-érték arányú megoldást választják.
A katalógusban szereplő Granit termékek jelentős része raktárról azonnal elérhető.
A speciális, rendelésre gyártott termékek szállítási határideje rövid.
Készen állunk egyedi igények kielégítésére, szakembereink megoldásokat kínálnak, termékösszetételeket ajánlanak és új termékeket fejlesztenek konkrét köszörülési feladatokra.