GRANIFLEX

VÁGÓ- ÉS TISZTÍTÓKORONGOK


 

Graniflex daraboló- és tisztító korongjaink a professzionális, ipari felhasználóknak kifejlesztett növelt élettartamú, minőségi termékek. A termékek ellenőrzött, állandó forrásból vásárolt minőségi alapanyagokból, korszerű berendezéseken gyártva készülnek a stabil teljesítmény és a biztonságos felhasználás érdekében.

   cutting
 

Termékeink teljesítményét rendszeres felhasználási tesztekkel ellenőrizzük, és folyamatosan fejlesztjük a vevői igényeknek és az új technológiáknak megfelelően. Ennek eredménye a Graniflex Plussz termékcsaládunk megbízható, jó minősége.

 

Mint felelős gyártók a termékeink biztonságos felhasználása érdekében korongjainkat (2-4 db) üvegszövet erősítéssel gyártjuk és folyamatos szabványos paraméter vizsgálattal ellenőrizzük.

Vágó és tisztító korongjaink széles igényeket elégítenek ki, külön termékeket ajánlunk acél, ötvözött acél, rozsdamentes acél és kőzet megmunkálására.

Gyártási  mérettartomány: 75mm – 500mm

Raktárról elérhető vágókorongjaink egyenes (41) kivitelben készülnek, azonban termékválasztékunkban szerepelnek a hajlított vágókorongok is, amelyeket egyedi rendelésre gyártunk.

Standard méretválasztékunkon túlmenően – megfelelő mennyiség esetén – egyedi igények kielégítésére is vállalkozunk, konkrét köszörülési feladatra termékeket ajánlunk és fejlesztünk. Kérje ajánlatukat!

Jelölési rendszer összefoglalónk segít az egyes korongok azonosításában, valamint a piktogramok és egyéb szimbólumok értelmezésében.

 

Prémium kategóriájú, Graniflex Master termékcsalád szerkezeti és rozsdamentes acélra

-          Nagy teljesítményű, univerzális Graniflex Cutting-Master vékony vágókorongok
-          Combi-Master „3 az 1-ben” vékony tisztító- és vágókorongok

Professzionális, ipari felhasználásra optimalizált Graniflex Plussz vágó- és tisztítókorongok

-        Vékony vágókorongok fémre és inoxra
-          Vágó- és tisztítókorongok szerkezeti acélra
-          Vágó- és tisztítókorongok ötvözött acélra
-          Vágó- és tisztítókorongok rozsdamentes acélra
-          Vágó- és tisztítókorongok kőzetekre (öntöttvas, beton, csempe, tégla)

-          Sínvágó